Jordan Residential Project

Jordan Residential Project

The Request.

To design an environment that was inviting and private with access from the home.   Our client was hoping to design a sitting area where there was a steep incline previously and hoping to make an inviting area to relax in an extension from the interior room.

Completion.

We decided to start by removing the large incline that existed next to the exterior door.   Once this was complete and we had the area level we placed large quarry stones around the level ground to create walls and a private setting for this sitting area.   We successfully created a pleasant area that became a beautiful extension of the home’s interior where our client can sit, have dinner and entertain in the protection of the walls that we created.

Skills Used.

Project Quality: 100%
Employee Experience & Knowledge: 95%
Design: 100%
March 4, 2015